Vilkår og betingelser

ved køb af e-bøger

Betalingsmetoder

Alle e-bøgerne kan købes med Visa, VisaDankort, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit og Maestro eller på faktura. Ved faktura skal du kontakte os på hej@applecademy.dk. Ordren afsendes først når fakturaen er betalt.

Handler du med et udenlandsk registreret kort, vil der blive lagt et kortgebyr på 2,75% på din ordre.
Handler du med et dansk registreret kort vil der ikke forekomme kortgebyr.
Alle transaktioner bliver gennemført ved hjælp af PayPalls sikre systemer.

Leveringstid

Du modtager en email indenfor få minutter efter køb, hvor i der er et link til download af e-bogen. Hvis du ikke modtager emailen, så tjek venligst din SPAM/reklame mappe. Er den stadig ikke modtaget, så send en email til hej@applecademy.dk, og jeg vil gensende den.

Priser

Alle priser er gældende udsalgspriser inkl. moms. Ved levering til adresser udenfor EU fratrækkes momsen automatisk.

Returret og reklamationsret på e-bøgerne

Da dette produkt er digitalt og personligt, ydes der ingen returret, dog stadig 2 års reklamationsret.

Copyright

Din udgave af e-bøgerne er strengt personlig og må under ingen omstændigheder videregives, sælges eller på anden måde gøres tilgængelig for andre. Du må endvidere hverken rette i bogen eller ændre den, på nogen som helst måde. Det er desuden ikke tilladt at citere fra bogen, uden forud indgået aftale herom.

Persondata

For at kunne handle på Applecademy.dk skal du som minimum oplyse:
– Navn
– Adresse
– E-mailadresse
– Telefonnummer

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i minimum 5 år fra udgangen af det pågældende regnskabsår. Oplysningerne gemmes, jf. bogføringslovens § 10.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. Som kunde har du mulighed for indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i Lov om behandling af personoplysninger og henvendelse i forbindelse herom rettes til Applecademy.dk via e-mail hej@applecademy.dk.

Kontaktoplysninger på sælger

Applecademy
CVR: 36362375
Bjergbygade 2B st tv
4200 Slagelse
E-mail: hej@applecademy.dk