Om

Hvad går Applecademy ud på?
Applecademy er sat i verden med det formål at udbrede viden omkring brug af Apples produkter. Dette igennem gratis oplysende blog-indlæg som tager læseren til et sted hvor brugen af Appleprodukter bliver en hel del lettere. Det er et mantra for Applecademy at alt skal være let at forstå og være oplysende.

Applecademy er søsat af folk der selv er ivrige Applebrugere, som har været det igennem mange år og som desuden igennem arbejde har hjulpet masser af mennesker med deres Appleproblemer samt undervist i brugen af dem.

Vi er meget interesserede i at høre om hvad du godt kunne tænke dig at lære mere om i Apples verden, eller om du er stødt på et problem som vi kan have med i et nyt blog-indlæg så andre mennesker også kan have glæde af at få en løsning på det. Skriv til os i de nedenstående felter, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Til sidst er der bare at sige tusind tak for din interesse for siden og at vi elsker at få ros og konstruktiv kritik – så hvis du har en af delene på hjerte er du også meget velkommen til at skrive til os.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked