Den nemme guide til Mac OS X

E-bog som lærer dig din Mac at kende

Den nemme guide til Mac OS X

“Den nemme guide til Mac OS X” er en hurtig måde at lære styresystemet på en Mac at kende på. Har du svært ved at finde rundt i systemet? Hvordan får du nu installeret din printer? Hvor havner dine mails henne? Alt dette står beskrevet i bogen i et sprog der er let at forstå og med masser billeder.
Bogen kan bruges til flere forskellige årgange af styresystemet, da de funktioner der er beskrevet fungerer ens. Du vil derfor have glæde af bogen uanset om du har Mac OS X Mountain Lion installeret, eller det sidste nye Mac OS Sierra.
Du lærer de meste brugte funktioner og programmer i et let sprog og med fine billeder.
Nedenfor kan du se en liste med de emner der bliver behandlet i bogen.

Køb i iBooks

Kr. 25,00
E-bogen sælges igennem Apples iBooks, som er deres e-bogsbutik. Når du klikker på nedenstående knap, åbner iBooks på din Mac, hvori du kan både kan se et gratis uddrag, og købe bogen.
Åbn i Apple iBooks

Køb som PDF

Kr. 20,00
Vil du hellere have bogen som en PDF-fil, kan det også lade sig gøre ved at sende en forespørgsel via e-mail. Vi bestræber os på at levere inden for 24 timer. Du får et link til Paypal, hvor du kan betale nemt og sikkert, og derefter vil du få tilsendt bogen på e-mail få øjeblikke efter.
Åbn e-mail

Bogens hovedemner

Systemet helt generelt,
Systemindstillinger,
Forbindelse til Internettet,
Brugerkonti,
Filstyring,
Starte og organisere programmer,
Gemme og søge,
Surf på nettet med Safari,
Mail,
Kontakter,
Kalender,
Beskeder,
Video- og lydopkald,
Installere og slette programmer,
Sikkerhedskopier.